Sluiten

Beste all-inclusive hotels op Cyprus

Een redelijk groot deel van de vakantiegangers dat naar Cyprus reist geeft de voorkeur aan zogenaamde all-inclusive hotels. Vaak betreft het grotere hotels die uitgebreide voorzieningen hebben en ervoor zorgen dat de gasten het hotel eigenlijk niet zouden hoeven te verlaten. Eten, drinken en vaak ook snacks zijn bij het vakantie-arrangement inbegrepen. Meestal bieden all-inclusivehotels een scala aan activiteiten en entertainmentopties, zoals zwembaden, strandactiviteiten, sportfaciliteiten, shows, live muziek, thema-avonden.

Binnen de Republiek Cyprus kun je volop genieten van geweldige all-inclusive resorts. Ideaal voor vakantiegangers die zichzelf graag in de watten laten leggen en aan het einde van de vakantie niet voor financiële verrassingen willen komen te staan. De meeste all-inclusive hotels vind je in de badplaatsen van Cyprus, zoals Paphos, Ayia Napa en Protaras. All-inclusive hotels op Cyprus worden hoofdzakelijk als pakketreis aangeboden, waarbij vluchten, accommodatie en het all inclusive pakket inbegrepen zitten. Sommige hotels kun je ook rechtstreeks via de officiële hotelsite of via een portal zoals booking.com boeken.

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de top 5 all-inclusive hotels op Cyprus. Deze top 5 is samengesteld op basis van een combinatie van gastenervaringen, reviewsites zoals TripAdvisor, professionele beoordelingen in de internationale pers en onze eigen ervaringen met hotels op Cyprus.

Top

5 all-inclusive hotels op Cyprus

 1. The Ivi Mare
  The Ivi Mare

  The Ivi Mare mag zichzelf met een gemiddelde gastenbeoordeling van een 9,5 het best beoordeelde all inclusive hotel van Cyprus noemen. Dit adult only hotel ligt aan het strand van Kato Paphos.

  Bekijk info en prijzen
 2. Louis Ledra Beach
  Louis Ledra Beach

  Het direct aan een geweldig zandstrand gelegen Louis Ledra Beach is geweldig voor jong en oud. Het is een van de populairste all inclusive familiehotels op Cyprus.

  Bekijk info en prijzen
 3. Olympic Lagoon Resort
  Olympic Lagoon Resort

  Fantastische zwembaden, heerlijke cocktails en een 5-sterren all inclusive verzorging zorgen voor een topvakantie in het Olympic Lagoon Resort.

  Bekijk info en prijzen
 4. Akti Beach Resort
  Akti Beach Resort

  Het gunstig geprijsde all inclusive Akti Beach Resort is dankzij ruime appartementen en een uitgebreid activiteitenprogramma uitstekend geliefd bij gezinnen.

  Bekijk info en prijzen
 5. Atlantica Mare Village
  Atlantica Mare Village

  Voor inspanning én ontspanning is het gloednieuwe Atlantica Mare Village Paphos het perfecte vakantieadres. Het moderne 5-sterren all inclusive hotel is één van de toppers van TUI.

  Bekijk info en prijzen

Alleen de Republiek Cyprus

Goed om te weten: we hebben onszelf beperkt tot de all inclusive hotels die binnen de Republiek Cyprus liggen. Hotels in het noordelijke deel van Cyprus hebben we buiten beschouwing gelaten.