Sluiten

Cyprus een van de last minute toppers deze zomer?

Gepubliceerd op 16 juni 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Cyprus lastminutes zomer 2023

Het is op dit moment zinderend warm in Nederland. Je zou daardoor verwachten dat Nederlanders op dit moment wat minder actief zoeken naar last minute vakanties in het buitenland. Niets blijkt minder waar te zijn: volgens de touroperators wordt er volop gezocht. Er wordt wel minder geboekt dan in voorgaande jaren. Het zijn vooral de prijzen die de potentiële klant tegen lijken te houden om daadwerkelijk een vakantie te boeken. De afwachtende houding van de vakantieganger leidt ertoe dat men steeds vaker terug zal moeten vallen op een lastminute vakantie. Die schijnen voor populaire vakantiebestemmingen zoals Griekenland, Spanje en Turkije niet zo gemakkelijk te vinden te zijn. En als je ze vindt, dan vallen de prijzen vaak tegen.

Mocht je op zoek gaan naar een lastminute naar de zon, dan is Cyprus een goede optie. Echte koopjes zullen er niet op grote schaal zijn, maar de indicaties voor dit zomerseizoen zijn voor Cyprus redelijk gunstig. De krapte op de markt speelt bij Cyprus een kleinere rol. Dat is onder andere te danken aan de kleinere hoeveelheid Russische toeristen die op dit moment naar Cyrus reist. TUI meldt bij hun reistrends voor de zomer van 2023 ook al dat Cyprus een van de zonbestemmingen is waar je je de komende maanden op moet focussen als je een goede deal voor een zonvakantie wilt scoren.

Bij TUI vanaf zo'n 500 euro per persoon

Een zoektocht tussen de Cyprus lastminutes van TUI leert ons dat je vanaf 500 euro (*) per persoon een week naar Cyprus op vakantie kunt gaan. Op dit moment vlieg je dan op vrijdag 23 juni vanaf Amsterdam naar Cyprus om daar 8 dagen in Hotel Dionysos Central in Paphos te verblijven. Vlucht, logies en ontbijt zijn inbegrepen in deze prijs.

Voor € 618,- (*) per persoon vlieg je een week later naar Cyprus voor een verblijf van 8 dagen (7 nachten) in het hoog gewaardeerde viersterrenhotel Avanti in Paphos. Gasten van TUI beoordelen dit geweldige hotel gemiddeld met een 8,9. Ook bij deze last minute aanbieding zijn vlucht, verblijf en ontbijt inbegrepen.

(*) prijzen bij TUI zijn exclusief € 40 boekingskosten per reservering

BEKIJK DE CYPRUS LASTMINUTES VAN TUI

Bij Sunweb vanaf € 579 per persoon

Sunweb heeft op dit moment ook een aantal goede last minute deals op hun site staan. Zo kun je aanstaande maandag voor 8 dagen naar het trendy en sfeervolle Anemi Hotel en Suites (4*) in Paphos vliegen. Dat doe je nu vanaf 579 euro per persoon, exclusief vier tientjes aan kosten per boeking. Voor een tientje extra kun je een week later (op 26 juni) naar Hotel Dionysos Central in Paphos vliegen.

BEKIJK DE CYPRUS LASTMINUTES VAN SUNWEB

onder voorbehoud van wijzigingen

De prijzen die vermeld staan zijn op het moment van publiceren. Prijzen kunnen wijzigen. Ga naar de websites van de aanbieders voor de actuele prijzen van de Cyprus last minute vakanties.