Sluiten

EasyJet start lijndienst Amsterdam-Larnaca

Gepubliceerd op 11 juni 2024 / Geschreven door Patrick van Zundert

EasyJet start lijndienst Amsterdam-Larnaca

Goed nieuws voor wie naar Cyprus wil vliegen. Vanaf dit najaar gaat EasyJet vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar het internationale vliegveld van Larnaca op Cyprus vliegen. Hiermee wordt het aantal mogelijkheden om vanuit Nederland naar Cyprus te vliegen flink uitgebreid. Op dit moment kun je kiezen uit Transavia en TUI fly om mee naar Cyprus te vliegen. Met de komst van EasyJet op deze vliegroute kun je ineens uit drie luchtvaartmaatschappijen kiezen om mee naar Cyprus te vliegen.

Twee keer per week

EasyJet gaat voorlopig twee keer per week vanaf Schiphol naar Larnaca en terug vliegen. Dat gaan ze doen op de woensdagen en de zondagen. Er wordt in de ochtend heen gevlogen en in de middag teruggevlogen. Er gaat gevlogen worden met de Airbus A320(neo)-familie en het is de bedoeling dat er het hele jaar door naar Larnaca gevlogen zal worden. Je kunt dus voor de zomervakantie en voor de wintervakantie bij EasyJet terecht voor vliegtickets naar Cyprus. De eerste vlucht staat voor zondag 27 oktober 2024 gepland.

De prijzen voor de vliegtickets naar Larnaca beginnen vanaf ongeveer 88 euro voor de heenvlucht en vanaf ongeveer 40 euro voor de terugvlucht. Daarmee komt het voordeligste retourticket Amsterdam-Larnaca bij EasyJet op dit moment rond de 128 euro uit. Dit is het tarief inclusief belastingen, maar exclusief ruimbagage, stoelreserveringen en consumpties aan boord van het vliegtuig. Vliegtickets naar Larnaca zijn vanaf vandaag boekbaar op de website van EasyJet.