Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024

Wil je in het zomerseizoen van 2024 naar Cyprus vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelig ticket is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Cyprus kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

Welke luchthavens?

Wil je in de zomer van 2024 naar Cyprus vliegen? Dan kan dat vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Er zal op zowel Larnaca (LCA) en Paphos (PFO) gevlogen worden. De vluchten naar en van Larnaca worden op dinsdag, donderdag en zondag uitgevoerd. Tijdens de maanden juli en augustus wordt er op dinsdag, vrijdag en zondag naar Larnaca gevlogen.

De frequentie op vluchten naar Paphos ligt hoger: Transavia gaat in de zomer van 2024 vier keer per week tussen Amsterdam en Paphos vliegen. Dat gebeurt op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Tarieven

De vliegtickets naar Paphos voor het zomerseizoen 2024 zijn boekbaar vanaf € 79,- voor een enkele reis. Vluchten naar Larnaca starten bij 84 euro voor een enkele vlucht vanaf Amsterdam. Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Cyprus te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de meivakantie 2024, de zomervakantie 2024 en de vliegtickets voor zaterdagen gaan er snel uit.

bekijk vliegtickets naar Cyprus voor zomer 2024